Δεν ζήτησαν την υπογραφή των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ

Δεν ζήτησαν την υπογραφή των υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ

 

Δεν ζητήθηκε από τους τέσσερις υπουργούς που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να υπογράψουν την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη δημόσια διοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, η κυβέρνηση δεν ζήτησε την υπογραφή του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρης, του υπουργού Περιβάλλοντος Ευάγγελου Λιβιεράτου, του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για να προχωρήσει στη ΠΝΠ, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον κάθε υπουργό της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση ή να κλείσει οργανισμούς και φορείς δικής του αρμοδιότητας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Real Fm, τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο Φώτης Κουβέλης αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή, ο Πρωθυπουργός τους εξέφρασε την πρόθεσή του να κλείσει η ΕΡΤ ωστόσο επισημαίνουν ότι δεν τους ανέφερε ότι θα το κάνει άμεσα.

Όπως διαμηνύουν από την Ιπποκράτους και την Αγ. Κωνσταντίνου, η απάντηση των δύο πολιτικών στον Πρωθυπουργό ήταν αρνητική. Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη την Δευτέρα κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρωθυπουργός τους ανέφερε ότι θα προχωρήσει στο κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και πάλι οι δύο εταίροι του απάντησαν αρνητικά. Επισημαίνουν μάλιστα ότι ο κ. Σαμαράς δεν επικοινώνησε μαζί τους την Τρίτη, τη μέρα δηλαδή που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ