Πρωτόπαπας:Κάποιος πρέπει να τους συνεφέρει

Πρωτόπαπας:Κάποιος πρέπει να τους συνεφέρει

 

«Πρέπει να αντιληφθεί η κυβέρνηση ότι δεν είναι κυβέρνηση αν η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ διαφωνούν. Δεν ξέρω αν το έχουν αντιληφθεί. Καμιά φορά η εξουσία μεθάει, αλλά κάποιος θα πρέπει να τους συνεφέρει», τόνισε ο πρώην υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας, εκφράζοντας  τους φόβους του ότι το γυαλί έχει ραγίσει για τη συνέχιση της πορείας της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου ο κ. Πρωτόπαπας είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει μία κυβέρνηση Δεξιάς για να εφαρμόσει πολιτική Δεξιάς.

“Εμείς στηρίζουμε μία Κυβέρνηση, για να τα βγάλει πέρα σε σχέση με τους εθνικούς στόχους, δεν στηρίζουμε μια Κυβέρνηση Δεξιάς, για να εφαρμόσει πολιτική Δεξιάς, αν είναι να πάει έτσι, να πάει να τα εφαρμόσει μόνος του”, ανέφερε συγκεκριμένα.

 

Ερωτηθείς για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου, ο πρώην υπουργός τόνισε: “Αυτό δεν έχει να κάνει με την ΕΡΤ πια, αυτό έχει να κάνει με την αντίληψή μας περί Δημοκρατίας και με τον τρόπο λειτουργίας της Κυβέρνησης. Καταργεί κάθε έννοια τρικομματικής Κυβέρνησης, καταργεί κάθε έννοια Κοινοβουλίου, κάθε έννοια διαλόγου και συμμετοχής και κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών. Yπό αυτήν την έννοια ποτέ το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συμφωνήσει”.

 

 

Πηγή:e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ