ΒΙΝΤΕΟ-Η παρέμβαση του Άδωνι στην ΕΡΤ

ΒΙΝΤΕΟ-Η παρέμβαση του Άδωνι στην ΕΡΤ

 

Επίθεση στους εργαζόμενους της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε στο απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ και υπερασπίστηκε την επιλογή της κυβέρνησης, για το κλείσιμο της  Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

 

Ο πρώην Υφυπουργός επιτέθηκε στους συνδικαλιστές της ΕΡΤ, οι οποίοι, όπως τόνισε, φρόντισαν η κρατική ραδιοτηλεόραση να βρίσκεται σε απεργικό κλοιό εδώ και μήνες.

“Η ΕΡΤ ξεκίνησε πόλεμο  στην κυβέρνηση. ‘Όταν έρχεται ο Ολάντ, κάνετε απεργία. Όταν έρχεται η Μέρκελ, κάνετε απεργία. Όταν φεύγει ο Πρωθυπουργός και πάει την Κίνα, κάνετε απεργία. Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Εάν δεν έχετε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση εσείς, δεν έχει καμία διάθεση να μιλήσει και η κυβέρνηση με εσάς”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

 

“Εάν είχαμε ανθρώπους που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε πολιτισμένα, θα κάναμε πολιτισμένη συζήτηση. Η άλλη πλευρά ήθελε να εκβιάσει την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση και η κοινωνία δεν εκβιάζεται”, επεσήμανε , κατηγορώντας τους εργαζόμενους για ακραία κοινωνική ανευθυνότητα.

 

O κ.Γεωργιάδης έκανε λόγο για κακοδιαχείριση, εργαζόμενους με 3 και 4 δουλειές, ενώ μίλησε για τη “νέα ΕΡΤ” που θα ανοίξει μέσω ΑΣΕΠ σε δύο μήνες. “Θα έχουν πρόβλημα αυτοί που έπαιρναν πάρα πολλά λεφτά και είχαν 3-4 δουλειές”, είπε.

 

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος που ήταν καλεσμένος στο στούντιο υπενθύμισε στον κ. Γεωργιάδη  την ρήση της Αντιγόνης “Το θράσος γεννάει τους τυράννους”.

Ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε ότι προτιμά την σκηνή του Αρριανού, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος κόβει τον Γόρδιο δεσμό.

 

 

Πηγή βίντεο : Χρήστης Youtube Γιώργος Κρόγιας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ