ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Ιστορική ευθύνη η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟ-Βενιζέλος: Ιστορική ευθύνη η ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

 

Πρόσκληση συστράτευσης με το ΠΑΣΟΚ απηύθυνε σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές, στο εκλογικό κέντρο που έχει στηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τούμπας.

«Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να απευθύνω μια μεγάλη, φιλική, συντροφική πρόσκληση συστράτευσης σε όλους τους φίλους μας, όλα τα μέλη μας, όλους τους παλιούς ψηφοφόρους της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, όλα τα στελέχη που θέλουν να βοηθήσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα τυπικό κόμμα, είναι ο εκφραστής μιας πολύ μεγάλης παράδοσης κι ενός κοινωνικού και ιδεολογικού χώρου που κανείς δεν μπορεί να τον αγνοήσει ή να τον μειώσει. Γιατί αυτός ο χώρος ανάμεσα στη δεξιά και την κομμουνιστική αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού και ο χώρος που ιστορικά έχει ταυτιστεί με μεγάλες ριζοσπαστικές αλλαγές σε αυτό τον τόπο. Έχουμε επωμιστεί το βάρος της κρίσης αλλά αυτό αφορά τρία χρόνια της ελληνικής ιστορίας. Πρέπει να θυμηθούν όλοι οι Έλληνες και να μάθουν οι νεότεροι, που δεν ξέρουν τι ισχύει στον τόπο αυτό και τι σημαίνει μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη».

 

Δείτε το βίντεο από το MEGA.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ