Ο “άγνωστος πόλεμος” των… γυναικών του Άκη Τσοχατζόπουλου

Ο “άγνωστος πόλεμος” των… γυναικών του Άκη Τσοχατζόπουλου

Την εκρηκτική σχέση της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς, με την κόρη του, Αρετή, και την πρώην σύζυγό του, Γκούντρουν, αποκαλύπτουν αιτήματα που έχουν υποβληθεί στη διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα το Έθνος της Κυριακής, πρωταγωνίστρια του δράματος είναι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως επιθυμεί να την αποκαλούν, η οποία αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της πολεμικής που δέχτηκε. Κάνει μάλιστα λόγο για απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας καθώς και για τη σκληρότητα και τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για όσο καιρό βρίσκεται προφυλακισμένη.

«Ήμουν πάντα ένας κόκκος που ήθελαν να με συντρίψουν, διότι πίστευαν ότι εθίγοντο τα συμφέροντά τους από τη δική μου ύπαρξη… Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μου, απειλείται αδοκήτως η σωματική μου ακεραιότητα και ενδεχομένως η ζωή μου εκ της επαπειλούμενης δράσης προσώπων, τα στοιχεία των οποίων ενδεχομένως θα έχουν καταστεί γνωστά στην υπηρεσία.  Γι΄ αυτόν τον λόγο συντρέχει νόμιμη περίπτωση, ώστε να μην υποστώ πρόσθετες ταλαιπωρίες, πέραν αυτής της στέρησης της ελευθερίας μου».

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θυμάται επίσης ότι λίγους μήνες μετά τη γνωριμία της με τον Άκη όταν έμπαινε στο σπίτι της δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα ενώ οι στενοί συγγενείς της πρώτης οικογένειας του Άκη Τσοχατζόπουλου του είχαν διαμηνύσει να μην την παντρευτεί και να μην αποκτήσει μαζί της παιδιά.

«Άργησα να αποκτήσω την ιδιότητα της συζύγου και κυρίως της μητέρας –χάνοντας πολύτιμο παραγωγικό χρόνο- διότι του είχαν διαμηνύσει ΟΧΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΓΑΜΟ. Ήταν εντολή των στενών συγγενών της πρώτης του οικογένειας».

Όσο για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, τα όχι και τόσο φιλικά συναισθήματά της προς την τωρινή σύζυγό του εκδηλώθηκαν από το απολογητικό υπόμνημα που είχε καταθέσει τον Απρίλιο του 2012.

Σε αυτό έκανε λόγο για «θλιβερές οικογενειακές διενέξεις που άρχισαν μετά τη σύναψη της εξωσυζυγικής σχέσης του πατέρα της με τη Βίκυ Σταμάτη. Αυτό δεν θα πρέπει να ερμηνευτεί ότι φείδομαι συναισθημάτων έναντι του πατέρα μου, τον οποίο αγαπώ ειλικρινώς και για τον οποίο αγωνιώ. Ωστόσο, οι προσωπικές επιλογές του με έφεραν δυστυχώς αντιμέτωπη με την νέα σύντροφό του και μου αποστέρησαν από πολύ νωρίς την καθημερινή επαφή μαζί του…».

 

Πηγή: Έθνος της Κυριακής

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ