ΠΑΣΟΚ: Χαιρόμαστε όταν…

ΠΑΣΟΚ:  Χαιρόμαστε όταν…

«Χαιρόμαστε όταν η Κυβέρνηση υλοποιεί τις προτάσεις μας. Αυτό επιδιώκουμε στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την έξοδο του τόπου από την κρίση», σημειώνει σε ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την  ίδρυση Ελληνικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων.

«Ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε την άμεση στελέχωση της Εθνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων – Ε.Δ.Ε.Υ., που η συγκρότηση και στελέχωσή της έχει προβλεφθεί στο Ν.4001/2011, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος.

Με την ψήφιση της Πρότασης Νόμου του ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών την επόμενη εβδομάδα από την Ολομέλεια της Βουλής, με την άμεση στελέχωση της Ε.Δ.Ε.Υ., σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών για έρευνες και εξορύξεις Υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ολοκληρώνεται ο κύκλος του πλήρους Επιχειρησιακού Σχεδίου αξιοποίησης του εθνικού ορυκτού πλούτου που διαμορφώσαμε τα τελευταία τρία χρόνια στη χώρα.

 Η ολοκλήρωση όλων αυτών των διαδικασιών βάζει επιτέλους την Ελλάδα στον Ενεργειακό Χάρτη της Μεσογείου και της Ευρώπης με σημαντικά αναβαθμισμένο γεωπολιτικό ρόλο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ