ΦΩΤΟ-Ο Δένδιας στη Μεσσηνία

ΦΩΤΟ-Ο Δένδιας στη Μεσσηνία

 

Της Ιωάννας Κοντομηνά

 

Στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκεται από την Παρασκευή  ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας όπου παρέστη στα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Πεταλιδίου. Αργότερα είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο.

 

Σήμερα το πρωί ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ενώ αργότερα διεξήχθη σύσκεψη στην Περιφερειακή   Ενότητα Μεσσηνίας, στην αίθουσα Α. Κουμουνδούρος για θέματα ασφάλειας τουριστικών περιοχών, δασοπυρόσβεσης.

 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο γενικός γραμματέας Τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, εκπρόσωποι των εισαγγελικών αρχών, καθώς και εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Από την πλευρά των Σωμάτων Ασφαλείας, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος, ο γενικός επιθεωρητής Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Δημοσθένης Καβέτσος, ο γενικός αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Πελοποννήσου, υποστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος, ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, αντιπύραρχος Ηλίας Γιόβας και άλλοι αξιωματικοί. Από την πλευρά των Ενόπλων Δυνάμεων, ο διοικητής 4ης Μεραρχίας, υποστράτηγος Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, των τελωνειακών αρχών, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, των Ενώσεων Ξενοδόχων και των τουριστικών πρακτορείων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου, της ΔΕΗ, επαγγελματικών σωματείων, του Ερυθρού Σταυρού, όπως και εκπρόσωποι ΜΚΟ, καθώς και εθελοντικών ομάδων.

Μετά τη σύσκεψη,  ο υπουργός θα έχει συνάντηση στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας με τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν πέρυσι κατά την καταδίωξη κακοποιών. 

Αργότερα, στις 8.00 το βράδυ, ο κ. Δένδιας θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Belvedere, στη Βέργα.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στη Μεσσηνία ολοκληρώνεται αύριο, οπότε ο υπουργός θα επισκεφθεί στις 11.30 το πρωί το Δημαρχείο Πύλου – Νέστορος και θα συναντηθεί με το δήμαρχο Δημήτριο Καφαντάρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ