ΒΙΝΤΕΟ-Διαμαντοπούλου:Δεν με εκφράζει το ΠΑΣΟΚ

ΒΙΝΤΕΟ-Διαμαντοπούλου:Δεν με εκφράζει το ΠΑΣΟΚ

 

Την αποχώρησή της από το ΠΑΣΟΚ  ανακοίνωσε η Άννα Διαμαντοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Άλλη όψη» της ΝΕΤ, η πρώην υπουργός είπε  ότι το ΠΑΣΟΚ δεν την εκφράζει πια, κάνοντας λόγο για έλλειψη ταυτότητας που δύσκολα θα επανακτήσει.

«Από το καλ��καίρι δεν συμμετείχα σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ και δεν συμμετέχω. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες», τόνισε.

Σε ερώτηση του Μανώλη Κοττάκη εάν είναι η ίδια ΠΑΣΟΚ, η κυρία Διαμαντοπούλου, υπογράμμισε:  «Εγώ είμαι όπως εκατομμύρια άνθρωποι που ήταν στον χώρο της δημοκρατικής παράταξης, που εκφράστηκαν από το ΠΑΣΟΚ για 40 χρόνια, όμως δεν μπορούν να εκφραστούν σήμερα από αυτό το ΠΑΣΟΚ».

Σήμερα, όπως επεσήμανε, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ταυτότητα στον κόσμο.

«Χρειάζεται πάρα πολύ σοβαρή ανατροπή των δεδομένων για να επανακτήσει ταυτότητα, την ηθική του αξιοπιστία . Είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάστασή του», συμπλήρωσε.

Υπογράμμισε την ανάγκη για ίδρυση ενός νέου κόμματος με καθαρές θέσεις για έξοδο από την κρίση, για την οικονομία που θα δίνει διεξόδους στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και με συγκεκριμένες θέσεις για την αξιοκρατία στο δημόσιο .

 

 

Δείτε ένα απόσπασμα από τη ΝΕΤ

 

 

 

Διαβάστε επίσης

 

Διαμαντοπούλου:Να φύγει η τρόικα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ