Παυλόπουλος: Δεν χρειάζεται το αντιρατσιστικό

Παυλόπουλος: Δεν χρειάζεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μίλησε στον αέρα του Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τη Χρυσή Αυγή, την οπλοφορία στη Βουλή, αλλά και για την Λίστα Λαγκάρντ.

«Αυτό το νομοσχέδιο κατά 95% είχε έρθει για συζήτηση στη Βουλή τον Δεκέμβριο του 2011. Είχα εξηγήσει τότε, ότι το νομοσχέδιο πέραν τον αορίστων εννοιών, δεν είχε συγκεκριμένο νόημα γιατί η προσαρμογή της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο είχε επέλθει ήδη από το 2008. Είχαμε πει τότε, ότι η νομοθεσία είναι επαρκής», σχολίασε ο κ. Παυλόπουλος και συνέχισε:

«Έχουμε πάρα πολύ σοβαρά ζητήματα να ασχοληθούμε. Δεν χρειάζεται το νομοσχέδιο αυτό. Ήδη αυτή τη στιγμή που μιλάμε ισχύει το άρθρο 79 που είναι επιβαρυντική περίπτωση η ρατσιστική βία».

«Αν το κάνουμε ιδιώνυμο και είναι 1-2 μήνες παραπάνω θα κάνει διαφορά; Η θα το χρησιμοποιήσει αυτό η Χρυσή Αυγή και θα παριστάνουν και τους ήρωες»; Ο κόσμος έχει ήδη καταλάβει με ποιους έχει να κάνει. Ακόμα και από τις προχθεσινές σκηνές στη βουλή, είναι εύκολο να καταλάβει», σχολίασε ακόμα ο κ. Παυλόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ