Σκουρλέτης: Να διαχυθούν στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ οι συνιστώσες

Σκουρλέτης: Να διαχυθούν στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ οι συνιστώσες

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μίλησε στον Real Fm και την Κάτια Μακρή, για τα εσωκομματικά, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την Χρυσή Αυγή.

«Δεν είναι τυχαίο που το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αποτελεί μια διελκυστίνδα για τους κυβερνητικούς εταίρους. Δεν υπάρχει υπάρχουσα μορφή του νομοσχεδίου πέρα από μία ανεπίσημη διαρροή», σχολίασε ο κ. Σκουρλέτης και συνέχισε:

«Σήμερα η Νέα Δημοκρατία, έχει έναν ανοιχτό διάλογο επικοινωνίας, με ακροδεξιές πρακτικές, με την ακροδεξιά ρητορεία και δεν ξεκαθαρίζει με σαφή τρόπο τις προθέσεις της απέναντι στη Χρυσή Αυγή».

Όπως τόνισε, «υπήρξε μια άνευ προηγουμένου επιείκεια απέναντι στις πρακτικές της Χρυσής Αυγής. Δεν έχουμε δει μια ξεκάθαρη, αυτοτελώς τοποθέτηση για τη Νέα Δημοκρατία».

Ο κ. Σκουρλέτης τοποθετήθηκε και για την… επίδειξη όπλων από βουλευτές στο κοινοβούλιο:

«Το να γίνεται χρήση και επίδειξη των όπλων εντός του κοινοβουλίου είναι κάτι ακραίο και πάρα πολύ κακό. Η γενικότερη παρουσία της Χρυσής Αυγής είναι προκλητική εντός του κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή θέλει να καταστρέψει τον διάλογο».

Σχετικά με τις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ και την διάλυση των συνιστωσών, ο κ. Σκουρλέτης τόνισε:

«Το θέμα με τις συνιστώσες θα συζητηθεί προσυνεδριακά και το σώμα το συνεδρίου θα καταλήξει σε απόφαση. Δεν υπάρχει εσωκομματική αντιπολίτευση. Υπάρχουν πολλές φωνές που είναι πλούτος. Οι συνιστώσες πρέπει να διαχυθούνε μέσα στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ».

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ