ΒΙΝΤΕΟ-“Αόρατοι” οι βουλευτές της Χ.Α. για τον Άδωνι

ΒΙΝΤΕΟ-“Αόρατοι” οι βουλευτές της Χ.Α. για τον Άδωνι

 

 Επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης , με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα, χαρακτηρίζοντας την κόμμα  αντικοινοβουλευτικό, το οποίο δεν θέλει να υπάρχει βουλή.

«Είναι ένα κόμμα αντικοινοβουλευτικό. Δεν θέλει να υπάρχει βουλή. Δεν είναι υπέρ της δημοκρατίας», είπε ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ALPHA.

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχουν μέσα στο κοινοβούλιο», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν τους επιτρέπει να έρχονται ούτε στο κυλικείο του ούτε στο περιστύλιο.

«Έχουν και έχουμε επιλέξει να μην έχουμε εκατέρωθεν σχέσεις», είπε και ερωτηθείς τι συμβαίνει όταν συναντάει βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, απάντησε:  «Είναι σαν μην βλέπει ο ένας τον άλλο».

Σε ότι αφορά το θέμα που έχει «ανοίξει» τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την οπλοφορία βουλευτών εντός του κοινοβουλίου, ο κ. Γεωργιάδης, επεσήμανε ότι δεν έχει δει κάποιον βουλευτή να οπλοφορεί, ωστόσο έχει ακούσει συναδέλφους του να λένε ότι είδαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής να το κάνουν.

«Ακούστηκε ότι κάποιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε μία επιτροπή έδειξε το όπλο του εν είδει αστείου», υπογράμμισε και έκανε λόγο για ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στη βουλή.

«Χρειάζονται πιο εντατικοί έλεγχοι και στους βουλευτές. Κανένας δεν πρέπει να έχει όπλο στη βουλή», σημείωσε.

 

Ωστόσο, τάχθηκε κατά της νομοθετικής απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής , καθώς όπως ανέφερε θα ήταν «το καλύτερο εισιτήριο για πάει από το 6% στο 36 %».  «Πρέπει να αντιμετωπίσεις το πολιτικό αυτό φαινόμενο στη ρίζα του και να εξηγήσεις τον κόσμο γιατί δεν πρέπει να ψηφίζει Χρυσή Αυγή», συμπλήρωσε.

 

Ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στα όσα έγιναν την Παρασκευή με την επίμαχη φράση «Χάι Χίτλερ» που ακούστηκε, είπε ότι πρόκειται για ντροπιαστική στιγμή για το κοινοβούλιο. Όπως τόνισε του έκανε χείριστη εντύπωση ο Γιώργος Πάντζας και εξήγησε γιατί:

«Τις δύο ώρες που υπήρχε διχογνωμία για το ποιος το είπε, άφηνε τον συνάδελφό του Σταύρο Κοντονή να εκτίθεται. Δεν ανέλαβε την ευθύνη του. Και το μάθαμε μετά από τα πρακτικά».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Σλαβόι Ζίζεκ που προκάλεσε «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας μία υποθετική σύγκριση:

«Εάν ήταν κάποιος φίλος του Μιχαλολιάκου και έλεγε στο Μιχαλολιάκο ότι όποιος δεν υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή, πρέπει να πάει σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, τι θα προκαλούσε;»

Διευκρίνισε, πάντως, ότι δεν τοποθετεί τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια θέση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλευρές που έχουν σχέση με τα άκρα και σχεδόν έχουν εγκωμιάσει την βία, αλλά δεν μπορώ να μπορώ να πιστεύω ότι αυτή είναι η κεντρική πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά, ξεχωρίζοντας τη βία σε καλή και κακή, νομιμοποιεί τη βία της άλλης πλευράς», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ