ΣΥΡΙΖΑ: Όμηρος της Χ.Α. η κυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ: Όμηρος της Χ.Α. η κυβέρνηση

 

«Κατατέθηκε για να αποσυρθεί και μετά να ξανακατεθεί, για να παραπεμφθεί εν συνεχεία στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και μετά ίσως κάπου, κάπως, κάποτε, να το ξαναδούμε…», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και προσθέτει:

«Η κυβερνητική φαρσοκωμωδία με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αναδεικνύει το πλήρες χάος στο οποίο έχει περιέλθει η κυβερνητική λειτουργία. Πέρα όμως από τους εσωτερικούς σκυλοκαβγάδες της τρόικας εσωτερικού, η συνεχιζόμενη άρνηση του πρωθυπουργού, να δώσει πράσινο φως στο νομοθέτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν αφήνει αμφιβολίες για το ότι η κυβέρνηση βρίσκεται υπό την ομηρία της Χρυσής Αυγής.

Η ηγεσία της ΝΔ κάνει ό,τι μπορεί για να μένει ανοιχτή η πόρτα της γαλάζιας πολυκατοικίας στη ναζιστική συμμορία. Γι’ αυτό άλλωστε επιδεικνύει προκλητική ανοχή στη φασιστική βία.

Και μέσα σε όλα αυτά, το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον… ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνει άλλοθι στη Χρυσή Αυγή. Υποθέτουμε ότι σε επόμενη ανακοίνωση θα μάς κατηγορήσει ότι φέραμε και το Μνημόνιο…».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ