Καρατζαφέρης: Καταστροφή η ΝΔ, συμφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Καρατζαφέρης: Καταστροφή η ΝΔ, συμφορά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, φιλοξενήθηκε στον αέρα του Real Fm και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπου διέψευσε τα σενάρια συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία .

«Ούτε στη συγκυβέρνηση έχουν αισιοδοξία. Τα ταξίδια ήταν κατώτερα των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί. Υπάρχει έλλειμμα στην κυβέρνηση. Με άδειες σχεδόν της βαλίτσες γύρισαν από την Κίνα και το Κατάρ», τόνισε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης, σχετικά με το κλίμα αισιοδοξίας που προβάλει η κυβέρνηση αλλά και τις διεθνής επαφές του κ. Σαμαρά.

«Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε ως επαναστάτης. Τώρα θέλει να γίνει ένας πρόεδρος ενός συστημικού κόμματος. Δεν ξέρω πόσο θα πετύχει το πείραμα. Πάει να ελέγξει την κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα το πετύχει η όχι. Δεν έχει ξεκάθαρη πολιτική. Η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ έτσι όπως είναι τα πράγματα, θα είναι συμφορά για τον τόπο. Αν η ΝΔ είναι καταστροφή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι συμφορά», ήταν το σχόλιο του για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Καρατζαφέρης, μίλησε και για την Χρυσή Αυγή, τονίζοντας: «Η Χρυσή Αυγή δεν αποτελείται από ένα ενιαίο εκλογικό σώμα. Μιλάμε για ανθρώπους που θέλουν να τιμωρήσουν το σύστημα και επιλέγουν την χρυσή αυγή».

«Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα είναι προτιμότερη από το ακριβό ευρώ», υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ ήταν κατηγορηματικός στο θέμα που έχει ανακύψει περί επιστροφής στη Νέα Δημοκρατία: «Δεν υφίσταται θέμα συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ