Ο Μπαρμπαρούσης για τα επεισόδια

Ο Μπαρμπαρούσης για τα επεισόδια

 

Για τα επεισόδια που προκλήθηκαν σήμερα το πρωί στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου -όταν ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ποντίων- μίλησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος δήλωσε:

«Σαν κοινοβουλευτικό κόμμα είχαμε υποχρέωση να καταθέσουμε στεφάνι στην μνήμη των προγόνων μας. Ο Δήμαρχος Αγρινίου με ενημέρωσε ότι τα πολιτικά κόμματα δεν θα καταθέσουν στεφάνι και εμείς αποφασίσαμε να το καταθέσουμε όταν η τελετή τελείωσε.

Στη διάρκεια της τελετής όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής έψαλαν τον Εθνικό ύμνο αντίθετα με τους υπόλοιπους. Στο τέλος της τελετής προχώρησα να καταθέσω το στεφάνι και τότε κάποιος μπήκε μπροστά για να με εμποδίσει. Δυστυχώς για αυτόν και κάποιους άλλους, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν και κατέθεσα το στεφάνι. Αυτό που τους ρωτούσα ήταν να μου πουν αν είναι με την άποψη της Ρεπούσης για τον συνωστισμό της Σμύρνης όπως λέει η ίδια αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Εμείς είμαστε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα και κανείς δεν θα μας σταματήσει από το να καταθέτουμε στεφάνι στους προγόνους μας».

 

Πηγή: onairnews.gr

 

Δείτε επίσης:

Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

ΒΙΝΤΕΟ-Η ένταση με τον Μπαρμπαρούση

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ