ΦΩΤΟ-Ο Π. Καμμένος βάφτισε την κόρη του

ΦΩΤΟ-Ο Π. Καμμένος βάφτισε την κόρη του

Με το όνομα Πολυτίμη – Δέσποινα βαφτίστηκε η μονάκριβη κόρη του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου στη Νίσυρο, στην Παναγιά Σπηλιανή.

Ο Π. Καμμένος, βάφτισε την κόρη του στη συγκεκριμένη εκκλησία, καθώς την είχε εκεί ταμένη, αψηφώντας τα 170 σκαλιά που χρειάζεται για να ανέβεις στη σπηλιά όπου βρίσκεται.

Από τη Νίσυρο κατάγεται η μητέρα του Πάνου Καμμένου, ενώ νονά της Πολυτίμης-Δέσποινας, είναι η Μικελίνα, φίλη του ζευγαριού από την Σικελία, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την τελετή, τα 4 αγόρια του κ. Καμμένου αλλά και η σύζυγος του, Έλενα Τζούλη. Για την τέλεση του μυστηρίου, ο κ. Καμμένος έφερε τον δικό του Ιερέα.  Πρόκειται για τον Πατέρα Γεώργιο, προσωπικό φίλο του ζευγαριού, ο οποίος λειτουργεί στη Γλυφάδα.

Αρκετοί ήταν και οι βουλευτές που έδωσαν το παρών στην τελετή, όπως η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η Ραχήλ Μακρή, ο Παναγιώτης Μελάς, ο Νότης Μαριάς, η Μίκα Ιατρίδη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς και ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του περασμένου Μαΐου, ο πρώην βουλευτής, Γιάννης Γιαννέλης καθώς και ο γενικός γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ, Κώστας Χαραλαμπόπουλος. Σε ρόλο… ψάλτη, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.

Το γλέντι αμέσως μετά την τελετή ξεκίνησε από το μεσημέρι. Στην κεντρική πλατεία της Νισύρου είχε στηθεί μπουφέ με εκλεκτούς μεζέδες και τα απαραίτητα οινοπνευματώδη, όπου άρχισαν οι πρώτοι χοροί.

Το βράδυ, το γλέντι συνεχίστηκε στην γραφική πλατεία της Νικιάς, με θέα τον κρατήρα του ηφαίστειου του νησιού. Εκεί, γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χορεύοντας νησιώτικους και Ικαριώτικους χορούς.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ