Επίθεση της ΝΔ στον Τσίπρα και στη ΧΑ

Επίθεση της ΝΔ στον Τσίπρα και στη ΧΑ

 

«Είναι αποκρουστική και απολύτως καταδικαστέα η προσπάθεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να μετατρέψουν σε καταγώγιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αναφέρει ότι «καταφέρθηκε με ακραίες εκφράσεις εναντίον βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με άψογη κοινοβουλευτική συμπεριφορά».

«Είναι αποκρουστική και απολύτως καταδικαστέα η προσπάθεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να μετατρέψουν σε καταγώγιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, χρησιμοποιώντας ακραία προσβλητικές, υβριστικές και αγοραίες εκφράσεις», τονίζει σε ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και υπογραμμίζει: «Θα πρέπει να αντιληφθούν, επιτέλους, όσοι δεν το κατανοούν ή αρνούνται επιμόνως να το συνειδητοποιήσουν, ότι η Βουλή έχει κανόνες τους οποίους θα πρέπει να σέβονται όλοι, χωρίς εξαιρέσεις».

Όπως σημειώνει η ανακοίνωση, «η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας και είναι φυσικό, όσοι δεν ασπάζονται τις αρχές της, να μην αντέχουν και τους κανόνες του Κοινοβουλευτισμού».

Αναφορικά με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας τονίζει: «ο κ. Τσίπρας, ακολουθώντας το παράδειγμα των Χρυσαυγιτών, καταφέρθηκε με ακραίες εκφράσεις εναντίον βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με άψογη κοινοβουλευτική συμπεριφορά. Προτιμά να ξεχνά ο κ. Τσίπρας τους βουλευτές του κόμματός του που έχουν φθάσει στο σημείο να απειλούν με λυντσάρισμα πολιτικούς και μάλιστα από το βήμα της Βουλής».

«Ας είναι βέβαιοι όλοι ότι δεν θα αφήσουμε την υπόθεση της Δημοκρατίας να γίνει αντικείμενο διαμάχης ανάμεσα στα δυο άκρα του πολιτικού φάσματος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ