ΔΗΜΑΡ: Σε αρένα η Βουλή από τη Χρυσή Αυγή

ΔΗΜΑΡ: Σε αρένα η Βουλή από τη Χρυσή Αυγή

«Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος,  αλλά και οι άλλοι παρόντες βουλευτές της προσπάθησαν  να μετατρέψουν την Ολομέλεια της Βουλής σε αρένα, με χαρακτηρισμούς και ύβρεις», σχολιάζει η ΔΗΜΑΡ αναφορικά με το σκηνικό έντασης που δημιουργήθηκε σήμερα στη Βουλή με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

«Η προσπάθεια απέτυχε. Η Βουλή έχει συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους όλα τα μέλη της οφείλουν να σέβονται», σημειώνεται στο κείμενο

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος,  αλλά και οι άλλοι παρόντες βουλευτές της προσπάθησαν  να μετατρέψουν την Ολομέλεια της Βουλής σε αρένα, με χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Η προσπάθεια απέτυχε.

Η Βουλή έχει συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους όλα τα μέλη της οφείλουν να σέβονται. Για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε  το αληθινό της πρόσωπο. Στα διαλείμματά της από τις δολοφονικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών, από παράνομες δράσεις,  επιδιώκει να εκφυλίσει και τους θεσμούς.

Η οργανωμένη Πολιτεία και οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας οφείλουν να αμυνθούν. Αυτή τη δημοκρατική επιταγή υπηρετεί και το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» του υπουργείου Δικαιοσύνης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ