Πάγκαλος:Ο Αλέξης έσκισε τον Μπαρόζο

Πάγκαλος:Ο Αλέξης έσκισε τον Μπαρόζο

 

Τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο συγκρίνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τη δήλωση της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο, Γκαμπριέλα Τσίμμερ, που είπε ότι εάν η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά αποφάσιζε για έναν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτός θα μπορούσε να είναι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

“Χαράς ευαγγέλια! Χάνουμε την σοσιαλιστική διεθνή αλλά θα αποκτήσουμε την Ευρωπαική Αριστερά και μετά την προεδρία της Ευρωπαικής Επιτροπής”, έγραψε αρχικά στο Twitter ο κ. Πάγκαλος.

“Το 1974 στο Ρόσιου της Λισαβόνας συνάντησα για πρώτη φορά έναν νεαρό αριστεριστή που τον έλεγαν Μπαρόζο και ήταν γνωστός ως προβοκάτορας. Ηγείτο του MRPT (Movimento Revolucionário do Povo Trabalhador) που ζητούσε αθρόες εκτελέσεις των οπαδών του πρώην δικτάτορα Σαλαζάρ.

Το 1994 ξανασυνάντησα τον Μπαρόζο Υπουργό Εξωτερικών της δεξιάς.Χρειάστηκε 20 χρόνια για να κάνει τη διαδρομή άκρα αριστερά δεξιός Υπουργός”, συνέχισε με διαδοχικά tweets του.

 

“Κάτι σαν να λέμε Θεόδωρος Πάγκαλος της Πορτογαλίας δηλαδή…” του απάντησε ένας follower του συγκρίνοντας τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου με τον Μανουέλ Μπαρόζο.

“Λάθος, γιατί έχετε ένα μάτι στο κέντρο του μετώπου.Εδώ έφυγε η αριστερά, όχι εγώ. Και πήγε στην αγκαλιά του Καμμένου” του ανταπάντησε ο κ. Πάγκαλος και με νέο tweet μπήκε στο … “ζουμί”:

 

“Σαχλαμάρες, επίδοση είναι αυτή; Εδώ ο δικός μας Αλέξης κάνει την ίδια διαδρομή σε 20 μήνες. Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές.”

 

 

Διαβάστε επίσης

Πάγκαλος: Γνωστός ως προβοκάτορας ο Μπαρόζο

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ