Τι λέει ο Μπαρμπαρούσης για την επίθεση

Τι λέει ο Μπαρμπαρούσης για την επίθεση

«Όπως ξαφνικά εμφανίστηκαν, έτσι και εξαφανίστηκαν» ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούσης, για την επίθεση που δέχθηκε ο συνοδός του στο νοσοκομείο Αγρινίου και συμπλήρωσε «Δεν κάνουμε μήνυση, ξέρουμε ποιοι είναι».

Ο Κώστας Μπαρμαρούσης ανέφερε στο onairnews.gr:

«Η σύζυγος μου είναι έγκυος και πρέπει καθημερινά να την βλέπει ο γιατρός της, γι’ αυτό τον λόγο και σήμερα την έφερα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Μαζί μου ήταν φίλος μου ο οποίος κάποια στιγμή πήγε προς το αμάξι μου να μου φέρει κάτι χαρτιά που είχα ξεχάσει. Φτάνοντας στο αυτοκίνητο πετάχτηκαν 7 άτομα τα οποία του επιτέθηκαν και τον έβριζαν φασίστα και διάφορες άλλες εκφράσεις. Ο φίλος μου αντέδρασε και ήρθε στα χέρια μαζί τους βρίζοντας τους και αυτός αναρχοκομμούνια. Όπως εμφανίστηκαν ξαφνικά έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκαν και ο φίλος μου ήρθε και με ειδοποίησε για το συμβάν. Ειδοποίησα την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο του νοσοκομείου ,τους είπαμε ποιοί είναι με ονοματεπώνυμο αφού είδε ο φίλος μου ποιοί είναι μιας και δεν φόραγαν κουκούλες ή κράνη. Μήνυση δεν καταθέτουμε για το λόγο ότι έχουμε αναφέρει και καταγγείλει στην αστυνομία άτομα με ονοματεπώνυμο που κάνουν επιθέσεις σε μέλη της Χρυσής Αυγής. Ποτέ η αστυνομία δεν έχει κάνει κάποια κίνηση οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε μήνυση, εξάλλου ξέρουμε ποιοί είναι.»

Ο βουλευτής στη συνέχεια ανέφερε πως ο φίλος του δεν είναι τραυματίας και δεν τον έχουν χτυπήσει. Τόνισε μάλιστα ότι δεν είναι οδηγός του και ποτέ δεν είχε οδηγό όπως έχουν άλλοι.

ΠΗΓΗ: onairnews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ