ΒΙΝΤΕΟ-Καμίνης: Μήνυση στον Γερμενή

ΒΙΝΤΕΟ-Καμίνης: Μήνυση στον Γερμενή 

 

Την πρόθεση του να καταθέσει μήνυση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, με αφορμή τα όσα έγιναν στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου. 

“Η βουλή πρέπει να άρει την ασυλία του”, είπε ο κ. Καμινης μιλώντας στον ALPHA και τόνισε ότι η βουλευτική ασυλία δεν προστατεύει η αυθαιρεσία.

Ερωτηθείς εάν η αστυνομία ενήργησε σωστά, ο κ. Καμίνης απάντησε ότι στο Σύνταγμα η αστυνομία έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, ωστόσο στον Κόμβο Αλληλεγγύης υπήρξε αδράνεια και αυτό πρέπει να το λάβει υπόψη του το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως. “Δεν έπρεπε καν να παρεισφρήσει στην αίθουσα ο κ. Γερμενής” είπε ο κ. Καμίνης.

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε λογο για μεγάλη νίκη της δημοκρατίας. Την πόλη δεν την κυβερνούν οι τραμπούκοι και η αυθαιρεσία, αλλά η δημοκρατία, επεσήμανε.

“Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι η προστασία της μαφίας και όχι της δημοκρατίας”, είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην Χρυσή Αυγη.

 

Ο δήμαρχος Αθηναίων αναφερόμενος στα συσσίτια που είχε διοργανώσει η Χρυσή Αυγή στο Σύνταγμα, είπε ότι από την πρώτη στιγμή είχε πει ότι δεν θα δώσει άδεια σε κανένα να κάνει τέτοιου είδους εκδηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης. “Δεν θα μας μάθει και συνταγματικό δίκαιο η Χρυσή Αυγή”, υπογράμμισε.

 

Δείτε το βίντεο από τον ALPHA

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ