Δένδιας: Ευνομία παντού

Δένδιας: Ευνομία παντού

Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε κατά την υποδοχή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης , ότι η παρουσία του κ. Σαμαρά είναι μια επιβράβευση για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι άνδρες και οι γυναίκες της αστυνομίας για την τήρηση της τάξης. Μάλιστα αναφέρθηκε και στα σημερινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος δηλώνοντας ότι «η ευνομία επιβάλλεται και θα επιβάλλεται παντού».

«Κύριε Πρόεδρε, θα ήθελα καταρχήν, εκ μέρους και του Υπουργείου αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ.

Θα μου επιτρέψετε να εκλάβω την παρουσία σας, πέραν των ευχών, ως ενίσχυση και επιβράβευση του μεγάλου έργου το οποίο επιτελείται. Μεγάλο έργο που επιτελείται σε όλους τους τομείς, στο μεταναστευτικό, το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, όπως και στα θέματα της αποκατάστασης της ευνομίας. Σε απόλυτη τήρηση των εντολών σας θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η ευνομία επιβάλλεται και θα επιβάλλεται παντού, και στην Πλατεία Συντάγματος και οπουδήποτε χρειαστεί.

Στην πυροπροστασία, μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο και μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων, το Πυροσβεστικό Σώμα και η Πολιτική Προστασία είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις.

Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ θερμότατα και από καρδιάς για την παρουσία σας.

Θα μου επιτρέψετε να διατυπώσω και πάλι τις ευχαριστίες των Αξιωματικών, των γυναικών και των ανδρών για όσα μας είπατε. Θα μου επιτρέψετε επίσης, ενόψει του Πάσχα και εις ανάμνηση της επίσκεψης σας εδώ, να σας εγχειρίσω ένα μικρό αναμνηστικό.

Είναι ένα δάφνινο στεφάνι. Αυτό το οποίο συμβολίζει είναι την προσπάθεια και τη συμμετοχή στον αγώνα. Στην περίπτωση τη δική σας θα μου επιτρέψετε να πω ότι αυτό οποίο συμβολίζει είναι τη νίκη στη μεγάλη προσπάθεια διάσωσης και ανόρθωσης της χώρας».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ