Σκουρλέτης:Ασελγούν στο πτώμα του ΠΑΣΟΚ

Σκουρλέτης:Ασελγούν στο πτώμα του ΠΑΣΟΚ

 

“Βενιζέλος και Παπανδρέου ασελγούν επάνω στο πτώμα του ΠΑΣΟΚ…”. Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας “Radio Marconi 96,1 F.M.” του Βόλου, ενώ αναφερόμενος στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο είπε: “Οι πρώτες απαντήσεις που δοθήκαν από τον ίδιο ήταν αστείες. Υπάρχει μια πλήρης αδιαφάνεια γύρω από τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ”.

Ερωτηθείς για την αποπομπή Κικίλια από τον ΟΑΕΔ ο κ. Σκουρλέτης τόνισε: “Η υπόθεση με τον κ. Κικίλια δείχνει ότι η παλιά αντίληψη του πελατειακού κράτος, ανεξαρτήτως αν υπάρχει κρίση, καλά κρατεί”.

“Βλέπετε, ότι αυτά τα περιβόητα προγράμματα, που υποτίθεται θα έρθουν να απαντήσουν στο πρόβλημα της ανεργίας, ουσιαστικά ανακυκλώνουν την ανεργία, πέραν του ότι η αμοιβή θα είναι κάτω από το κατώτατο μισθό, θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν ως έναν μηχανισμό εμπορίας ελπίδας και έναν μηχανισμό για να ξαναστήσουν το δικό τους πελατειακό κράτος, είτε αυτό διαμεσολαβείται από Δημάρχους, είτε από το δημόσιο απευθείας, είτε ακόμη και από τον ιδιωτικό τομέα”, ανέφερε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Γι’ αυτό και ο κ. Σαμαράς ήθελε να βάλει τον δικό του άνθρωπο. Πολύ εύκολα λοιπόν αποφασίσαν να τσεκουρώσουν ακόμη περισσότερο τον κατώτατο μισθό, αλλά βλέπετε πως δεν μπορούν να τα βρούν στη μοιρασιά και στα ρουσφέτια”.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ