Γεωργιάδης:Ο Καμμένος είναι ο νέος Βουλγαράκης

Γεωργιάδης:Ο Καμμένος είναι ο νέος Βουλγαράκης

 

«Νέο Γιώργο Βουλγαράκη», χαρακτήρισε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, με αφορμή τις καταγγελίες περί σκάφους αναψυχής που διατηρεί και έχει «χρεώσει» σε offshore εταιρεία.

«Ο Γιώργος Βουλγαράκης είχε περάσει ένα ακίνητο σε offshore εταιρεία και είπε το περίφημο “είναι νόμιμο άρα και ηθικό”. Αν η απάντηση του κ. Καμμένου είναι ότι το να έχει σκάφος σε offshore για να γλιτώνει φόρους είναι νόμιμο, συμφωνώ μαζί του. Αν με ρωτάτε όμως αν είναι ηθικό, σας λέω ότι είναι ανήθικο», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «είναι μάλλον ο νέος Γιώργος Βουλγαράκης εφόσον μας λέει ότι αυτό είναι νόμιμο, μας δίνει την ίδια δικαιολογία που μας έδωσε ο κ. Βουλγαράκης».

Αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στη Βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «έχει πάρα πολλά ευεργετικά για τους πολίτες μέτρα», ενώ πρόσθεσε ότι «αν δεν γκρινιάζουμε και βάζουμε όλοι πλάτη, του χρόνου θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Ερωτηθείς για το χαράτσι επεσήμανε ότι «ποτέ δεν είπαμε ότι θα καταργηθεί, αλλά είπαμε ότι θα αντικατασταθεί με έναν ενιαίο φόρο ακινήτων» και υπογράμμισε ότι «τα δημόσια οικονομικά της χώρας για πρώτη φορά είναι σε καλύτερο ρυθμό από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια και η Ελλάδα για πρώτη φορά μπαίνει στο σωστό δρόμο».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ