Οι ΑΝ.ΕΛ συζητούν για συνεργασίες

Οι ΑΝ.ΕΛ συζητούν για συνεργασίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται το συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Σκληρός ήταν στην τοποθέτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουίκ ο οποίος είπε ότι “οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εγκαινιάζουν μια νέα πολιτική πρόταση για το πως πρέπει να είναι η πολιτική και οι πολιτικοί, για να φύγουμε από τις παλαιοκομματικές μαφίες, οι οποίες εξακολουθούν και δρουν, όπως και σήμερα που έχουν φέρει το πολυνομοσχέδιο σε ένα άρθρο”.

Στο μεταξύ ένταση δημιουργήθηκε προς στιγμή στο συνέδριο, όταν ο βουλευτής του κόμματος Πάνος Χαϊκάλης “ανέβασε” στο διαδίκτυο επικριτικό κείμενο με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

Στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου απέφυγε να σχολιάσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θέμα, και τόνισε πως “το συνέδριο θα αποφασίσει για τις συνεργασίες του κόμματος και όχι κανένας άλλος” αναφερόμενος στις πιθανές προσχωρήσεις στο κόμμα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Χαϊκάλης ο οποιος είπε στο ΑΜΠΕ ότι “εάν δεν αποφασίσει το συνέδριο κανένας δεν μπορεί να ξέρει εάν είναι καλοδεχούμενοι ή όχι στο κόμμα”.

Σημειώνεται πάντως, ότι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ στελεχών του κόμματος με αφορμή τις διαδικασίες ψήφισης του καταστατικού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ