• Χ.Α: Αιμοδοσίες χωρίς επεισόδια

  4:37 μμ, Σαββατο 27 Απρ 2013 4:37 μμ, Σαββατο 27 Απρ 2013

  Χ.Α: Αιμοδοσίες χωρίς επεισόδια

  «Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ημέρα πανελλήνιας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή και προσθέτει:

  «Στα νοσοκομεία και τις μονάδες αιμοληψίας ολόκληρης της επικράτειας βρέθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί μέλη, στελέχη, βουλευτές και φίλοι του Κινήματος και έδωσαν αίμα, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες φιάλες για την τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής, που μέχρι σήμερα έχει συνεισφέρει σε χιλιάδες συμπατριώτες μας που σε μία δύσκολη, προσωπική στιγμή χρειάστηκαν τη βοήθειά μας.

  Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η χείρα βοήθειας που προσφέρουμε σε χιλιάδες Έλληνες έχει κάνει όλα τα κοπρόσκυλα του πολιτικού συστήματος να λυσσάξουν. Όλοι αυτοί, που δεν έχουν προσφέρει ποτέ το παραμικρό σε συμπολίτες τους, αντιδρούν και συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή για την πολυποίκιλη κοινωνική προσφορά της. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν προς κάθε κατεύθυνση ότι:

  - Το αίμα που συλλέγει η Τράπεζα Αίματος της Χρυσής Αυγής χαρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε Έλληνες συμπολίτες μας. Ως γνωστόν, κάθε αιμοδότης έχει το δικαίωμα να αποδώσει το αίμα που προσφέρει σε όποιον ασθενή επιθυμεί

  - Κανένα απολύτως επεισόδιο δε συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια της πανελλήνιας ημέρας αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής. Ας αφήσουν τα ψέματα και τις συκοφαντίες οι μισθοδοτούμενοι από τα αποκόμματα της Αριστεράς. Αναφερόμαστε ειδικότερα στην αιμοδοσία των Τ.Ο. Λαρίσης και Τριπόλεως, που προσπάθησαν να αμαυρώσουν κάποια θλιβερά υποκείμενα για κομματική προβολή. Και στις δύο περιπτώσεις η αιμοδοσία διεξήχθη κανονικότατα, όπως αποδεικνύει και το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε. Καλούνται όλα τα ΜΜΕ να πάψουν να αναπαράγουν τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που διαδίδουν τα επιδοτούμενα κοπρόσκυλα της άκρας αριστεράς, που ενδιαφέρονται μόνο για το μισθό που τους παρέχουν αφειδώς τα κρατικά ταμεία».

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα