Στουρνάρας: Κοστολογούμε την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ

Στουρνάρας: Κοστολογούμε την τροπολογία του ΠΑΣΟΚ

Υποβόσκουσα αντιπαράθεση υπάρχει ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την τροπολογία για την ανεργία που κατατέθηκε από βουλευτές του κινήματος.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είπε ότι κοστολογεί την πρόταση και αν ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορεί να την αποδεχθεί αύριο κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια. Ερωτηθείς ωστόσο από δημοσιογράφους εάν καλύπτεται από την απάντηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης απάντησε: «Μάλλον όχι».

Ειδικότερα, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Στουρνάρας είπε ότι η τροπολογία του ΠΑΣΟΚ για την ανεργία «είναι προς τη σωστή κατεύθυνση», σπεύσοντας όμως να προσθέσει ότι «πρέπει να την κοστολογήσουμε». «Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε μέχρι αύριο. Αν δεν μπορέσουμε δεσμεύομαι εγώ ότι το υπουργείο Εργασίας θα φέρει διάταξη στο επόμενο νομοσχέδιο», ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη του υπουργείου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και στελέχη του ΠΑΣΟΚ κοστολογούν την τροπολογία.

Ενδεικτικό του πολιτικού κλίματος είναι ότι ο κ. Σαχινίδης μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ζήτησε να προσδιοριστεί το περιεχόμενο της αρχικής συμφωνίας βάσει της οποίας σχηματίσθηκε η τρικομματική κυβέρνηση. «Κάνουν λάθος όσοι στη ΝΔ εκβιάζουν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με εκλογές. Αλήθεια έχουν σκεφτεί τι αποτέλεσμα θα έχει αν γίνουν εκλογές;», πρόσθεσε.

 

Πηγή: naftemporiki.gr 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ