ΒΙΝΤΕΟ- Κόντρα Καμμένου-Μεϊμαράκη στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ- Κόντρα Καμμένου-Μεϊμαράκη στη Βουλή

 

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη και στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Αφορμή στάθηκε ο προγραμματισμός για ψήφιση του πολυνομοσχεδίου εντός του σαββατοκύριακου που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν προγραμματίσει συνέδριο.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Μεϊμαράκη την ώρα που ο δεύτερος συμμετείχε στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, προκειμένου να συντονίσουν τις εργασίες του Κοινοβουλίου εν όψει της κατάθεσης του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου.

«Ποτέ δεν υπήρξε συνεδρίαση Ολομέλειας Κυριακή των Βαΐων. Δεν έχει γίνει ποτέ να απαγορεύουν σε ορθόδοξο βουλευτή να πάει στην εκκλησία. Έχουμε προγραμματισμένο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εδώ και έξι μήνες, έχω ενημερώσει, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ εμβόλιμα συνεδρίαση», τόνισε ο Πάνος Καμμένος, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Βουλής είπε: «η δημοκρατία παραβιάζεται ασύστολα, ευθύνη έχει προσωπικά ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης».

Οι δηλώσεις του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Βουλής, ο οποίος ενημερώθηκε για όσα ειπώθηκαν στην Ολομέλεια.

«Δεν αποδέχομαι τέτοιες κατηγορίες και όταν μιλάμε δημοσίως να είστε το ίδιο προσεκτικός. Εγώ δεν αντιδικώ με προέδρους κομμάτων, αλλά δεν ανέχομαι να με εγκαλούν για θέμα που δεν έχω ευθύνη. Και εγώ σας εγκαλώ ότι χρησιμοποιείτε την Ολομέλεια με επικοινωνιακή τακτική για το συνέδριο. Θα πρέπει να ντρέπεστε κ. πρόεδρε», είπε ο κ. Μεϊμαράκης.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ