«Πριν 15χρονια η Ελλάδα έχασε τον αναμορφωτή της»

«Πριν 15χρονια η Ελλάδα έχασε τον αναμορφωτή της»

 

Ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαπέντε χρόνων από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια, η Ελλάδα έχασε τον αναμορφωτή της. Έχασε τον Ηγέτη που πρωταγωνίστησε στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ένταξη της  Πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Τον Ηγέτη που θέλησε και κατάφερε να απαλλάξει τη χώρα από τη μιζέρια του παρελθόντος και να δώσει στους Έλληνες κοινό όραμα και κοινούς στόχους.

Οι Έλληνες, κι ακόμη περισσότερο όσοι μετέχουμε στη Νέα Δημοκρατία, την Παράταξη που ο ίδιος ίδρυσε, τιμούμε και ευγνωμονούμε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Και συνάμα εμπνεόμαστε από τις παρακαταθήκες του, από την αφοσίωσή του στο εθνικό συμφέρον, από την απέχθειά του στο λαϊκισμό, από την υπευθυνότητα και την αποφασιστικότητά του.

Στις δύσκολες αυτές ώρες, ακολουθούμε το παράδειγμά του για να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, να οδηγήσουμε την οικονομία στην ανάταξη και να φέρουμε στην κοινωνία την αναγέννηση των χαμένων προσδοκιών».    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ