Τσούκαλης:Οι αλλαγές δε γίνονται με μονομερείς ενέργειες

Τσούκαλης:Οι αλλαγές δε γίνονται με μονομερείς ενέργειες

 

Αιχμές για τον συντονισμό και τη λειτουργία της κυβέρνησης αφήνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Νίκος Τσούκαλης αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Ηλία Κικίλια.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, ο κ. Τσούκαλης είπε «φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν ενστερνιστεί και δεν έχουν εμπεδώσει την έννοια της διακομματικής διαβούλευσης και της κυβερνητικής λειτουργίας» και έκανε λόγο για «παθογένειες του ελληνικού συστήματος οι οποίες δεν έχουν ακόμα ξεπεραστεί».

«Έχουν τοποθετηθεί γενικοί γραμματείς και με τον τρόπο που σχηματίστηκε η κυβέρνηση θα γίνει και η αλλαγή τους, όχι με μονομερείς ενέργειες», επεσήμανε ο κ. Τσούκαλης τονίζοντας ότι ο διοικητής του ΟΑΕΔ «εκρίθη από τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά σιωπηρώς από τη Νέα Δημοκρατία ότι ήταν επιτυχημένος διοικητής οργανισμού και διατηρήθηκε στη θέση του προκειμένου να διεκπεραιώσει το έργο του».

Σύμφωνα με τον Νίκο Τσούκαλη, «είναι συνταγματικό δικαίωμα του Πρωθυπουργού να ορίζει τους υπουργούς όμως σε περιπτώσεις κυβερνήσεων συνεργασίας η συνεννόηση μεταξύ εταίρων είναι νομιμοποιητική βάση».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τον Κικίλια

“Παγώνει” το θέμα αποπομπής του Κικίλια

Το παρασκήνιο της κόντρας Βρούτση-Κικίλια

Μένει μέχρι να φύγει;

Μαξίμου:Δυσαρέσκεια για τη στάση του Κικίλια

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ