Ο ηλικιωμένος που αγκάλιασε τον Άκη

Ο ηλικιωμένος που αγκάλιασε τον Άκη

 

 

Σύντομη συνομιλία με τον Γιάννη Σμπώκο είχε ο Άκης Τσοχατζόπουλος λίγο πριν την έναρξη της δίκης, ενώ φίλησε την πρώην λογίστριά του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, εισερχόμενος στην αίθουσα του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Κάποια στιγμή ηλικιωμένος τον πλησίασε και τον αγκάλιασε…

 

Το δικαστήριο ξεκίνησε με την εκφώνηση των μαρτύρων. Η πλευρά Τσοχατζόπουλου δήλωσε ως μάρτυρες υπεράσπισης τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, τους τότε υπουργούς Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και τους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων Αθανάσιο Τζογάνη, Μανούσο Παραγιουδάκης και Νίκος Κρυονερίτη.

 

Το δημόσιο δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για ηθική βλάβη ζητώντας 1 εκατ. ευρώ από κάθε κατηγορούμενο με επιφύλαξη. Αυτή την ώρα, το δικαστήριο έχει διακόψει τη διαδικασία για περίπου μία ώρα.

 

Οι κατηγορούμενοι, εκτός από τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη Βίκη Σταμάτη, κατά την έξοδό τους από την αίθουσα φέρουν χειροπέδες.

 

 

Πηγή: real.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ