Διάβημα του ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: 17/04/2013 - 14:48

Τελευταία δημοσίευση: 17/04/2013 14:48Πολιτική

Διάβημα του ΣΥΡΙΖΑ

Διάβημα του ΣΥΡΙΖΑ

Σε έντονο διάβημα προς τον φρούραρχο της Βουλής προέβη σήμερα αντιπροσωπεία της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, "σχετικά με το μείζον θέμα που δημιούργησε η δημόσια παραδοχή του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού  κ. Μουρούτη, ότι γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο των επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή".
Ο φρούραρχος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, ότι "δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο βιβλίο εισόδου της Βουλής, παρά μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής". 
"Μετά την παραπάνω διαβεβαίωση, ο κ. Μουρούτης και η κυβέρνηση είναι έκθετοι και οφείλουν να μας πουν μέσω ποιών παραμηχανισμών και μεθόδων παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτυπώνουν  τελικώς τέτοιου είδους πρακτικές την αντίληψη της κυβέρνησης περί δημοκρατίας;", καταλήγει η ανακοίνωση. 

 Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τους τηλεφωνικούς αριθμούς του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις.

Tηλ. 6944 05 05 05 και 6944 06 06 06

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr:

 

e-mail: info@enikos.gr

Tηλ: 210 87 88 006-007-008

Fax: 210 87 88 200

Γράψε κι εσύ το δικό σου σχόλιο:

όνομα
e-mail
σχόλιο
 
 
*

To όνομα είναι υποχρεωτικό πεδίο. Το e-mail δεν θα εμφανίζεται.
To σχόλιο σας θα εμφανιστεί στο site με μια μικρή καθυστέρηση.
Η δημοσίευση του σχολίου σας θα ολοκληρωθεί μόλις επιβεβαιώσετε ότι εσείς είστε ο σχολιαστής, μέσα από το email σας.

Σχόλια (2)
  • Γ.ΚοσμαδόπουλοςΤετάρτη 17 Απριλίου 2013, 17:14
    Μερα με τη μέρα αποκαλύπτεται όλο και πιο πολύ η "χουντα" της ΝΔ. Μέρα με τη μέρα οι θιασώτες του "αποφασίσωμεν και διατάσωμεν" ξασπαθώνουν και "φανερώνονται" αφού βλέπουν ότι το τοπίο είναι "πρόσφορο" και η ατιμωρησία τους δεδομένη... Αλήθεια;... Τι απέγινε με τη δήλωση του "Μπένυ" όπου παραδεχόταν ότι κατείχε στο σπίτι του όλα τα κρατικά μυστικά εγγραφα του υπουργείου αμύνης?... Ίδρωσε κανενός το αυτί? Εάν δεν σηκωθούμε από ντιβάνια -καναπέδες - κρεββατια (όπως γραφικά φωνάσκει ο Λιακόπουλος) δε μας βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή... Ειδικά με μια ΧΑ να καραδοκεί!...
  • ΑλίκηΤετάρτη 17 Απριλίου 2013, 15:07
    Δεν εκπλησσόμεθα απο τις πρακτικές της ΝΔ