Τόμσεν: Έμεινε πίσω…

Τόμσεν: Έμεινε πίσω…

Μπορεί η αποστολή της τρόικας να ολοκληρώθηκε ουσιαστικά (όπερ σημαίνει ότι η δόση των 2,8 δισ. ευρώ είναι, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, καθ’ οδόν) και δύο από τα τρία μέλη της (ο Ματίας Μορς της ΕΕ και ο Κλάους Μαζούχ της ΕΚΤ) να αναχώρησαν ήδη από την Αθήνα, ωστόσο ο Πoλ Τόμσεν του ΔΝΤ, είναι ακόμη εδώ και, μάλιστα, σήμερα έχει και ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Π. Τόμσεν είναι προσκεκλημένος στο συνέδριο του «Εκόνομιστ», που διεξάγεται σήμερα και αύριο σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και θα μιλήσει για το πώς βλέπει το ΔΝΤ τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Ουσιαστικά, ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα θα βρεθεί στο ίδιο πάνελ με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, ο οποίος λίγο νωρίτερα θα μιλήσει για τις δυνατότητες επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, Στουρνάρας και Τόμσεν ενδέχεται να συναντηθούν στο περιθώριο του συνεδρίου ενώ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο υπουργείο Οικονομικών.

 

Πηγή: Έθνος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ