ΒΙΝΤΕΟ-Πυρά Λαφαζάνη κατά Στουρνάρα

ΒΙΝΤΕΟ-Πυρά Λαφαζάνη κατά Στουρνάρα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, εξαπέλυσε επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, τον οποίο χαρακτήρισε «υπόλογο ενός εθνικού εγκλήματος, ενώ κατήγγειλε ότι ψεύδεται από το βήμα της Βουλής».

«Έχουμε απέναντι μας έναν υπουργό υπόλογο ενός μείζονος εθνικού εγκλήματος που υπερβαίνει και τα όρια της Ελλάδας. Ο κ. Στουρνάρας μαζί με τον κ. Προβόπουλο κατέστρεψαν και διέλυσαν, συνεργοί το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου. Τώρα έρχονται να δώσουν και οι δύο μαζί την χαριστική βολή το χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης και συνέχισε:

«Ήρθατε εδώ να μας πείτε τι καλά που κάνατε με τις κυπριακές τράπεζες και οι κυπριακές τράπεζες δεν επιβάρυναν το δημόσιο χρέος. Ψεύδεστε. Ψεύδεστε από το βήμα της βουλής Τα 500.000 εκατ. με τα οποία έγινε η εξαγορά είναι λεφτά τα οποία εδόθησαν από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας. Αυτά είναι δάνεια του ελληνικού δημοσίου. Είναι λεφτά των φορολογουμένων και τα παρουσιάσατε ως τίμημα δήθεν, που καταβάλει η τράπεζα Πειραιώς. Δεν έχετε αυτό το δικαίωμα», είπε ακόμα ο κ. Λαφαζάνης.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ