Ο Ζώης για τα “θαλασσοδάνεια”

Ο Ζώης για τα “θαλασσοδάνεια”

 

«Το κατεστημένο πολιτικό προσωπικό έχει χάσει κάθε επαφή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα», τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος Νέα ΜΕΡΑ, Χρήστος Ζώης, αναφορικά με τη «σκανδαλώδη», όπως τη χαρακτηρίζει, «τροπολογία απαλλαγής των υπευθύνων για τη χορήγηση θαλασσοδανείων στα κόμματα».

«Οι Έλληνες μένουν εμβρόντητοι από την, χωρίς κανένα φραγμό και χωρίς κανένα ενδοιασμό, πρωτοβουλία τριών βουλευτών, προφανώς κατόπιν έγκρισης και παραίνεσης της κυβέρνησης, προκειμένου να απαλλαγούν από κάθε ευθύνη οι υπεύθυνοι των τραπεζικών ιδρυμάτων που χορήγησαν θαλασσοδάνεια τα προηγούμενα χρόνια στα κόμματα», υπογραμμίζει ο Χρήστος Ζώης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του κόμματος Νέα ΜΕΡΑ, «είναι προφανής ο στόχος αυτής της απαράδεκτης, προκλητικής, παράνομης και αντισυνταγματικής ρύθμισης: να εξουδετερωθούν οι ενέργειες των οικονομικών εισαγγελέων Γ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη».

«Αυτή η κοινοβουλευτική πρωτοβουλία έρχεται να αποδείξει ότι το κατεστημένο πολιτικό προσωπικό έχει χάσει κάθε επαφή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και οδηγείται νομοτελειακά και οριστικά σε διαζύγιο με τον ελληνικό λαό», καταλήγει ο κ.Ζώης.

 

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Σκάνδαλο με τα “θαλασσοδάνεια”  

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ