Παπαδημούλης: Οι ακραίες συμπεριφορές διευκολύνουν το κουκούλωμα

Παπαδημούλης: Οι ακραίες συμπεριφορές διευκολύνουν το κουκούλωμα 

 

«Οι ακραίες συμπεριφορές στην προανακριτική επιτροπή, διευκολύνουν το κουκούλωμα. Διευκόλυναν και τον κ. Βενιζέλο να περάσει άβρεχτος από την επιτροπή», είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Παπαδημούλη:

-Αυτές οι διαδικασίες και οι συμπεριφορές, στην πρωινή συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής,  διευκόλυναν  το κουκούλωμα και τον κ. Βενιζέλο να περάσει άβρεχτος από την επιτροπή. Ενδεχομένως και ο κ. Κασιδιάρης να ήταν στημένος και να τον διευκόλυνε. Με αυτή την εικόνα, κουκουλώνεται το μεγαλύτερο γεγονός, ότι δύο χρόνια τώρα, δεν έχει μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του κράτους, από τη λίστα Λαγκάρντ.

-Ο πρόεδρος έχει μετατραπεί σε αντισύρριζα. Του λέμε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουμε από την Επιτροπή.

-Πριν ξεκινήσει η επιτροπή υπήρξε στοχοποίηση της κ. Κωνσταντοπούλου, επειδή είναι νέα, αριστερή και γυναίκα.

-Είναι προσβλητικό για την αλήθεια να ταυτίζει κάποιος την ναζιστική Χρυσή Αυγή, με την παράταξη στην οποία βρίσκεται αυτός που κατέβασε την γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

-Είμαι απαισιόδοξος ότι μπορεί να βγάλει πόρισμα οι επιτροπή.

-Η εμμονή στο δόγμα Μέρκελ απειλεί την ευρωζώνη. Πρέπει να δημιουργεί μία συμμαχία από δυνάμεις της αριστεράς από τις χώρες του νότου, που θα εξετάσουν εναλλακτικά σενάρια.

-Η τρόικα ζητά νέα μέτρα που θα φέρουν νέα ύφεση. Υπάρχει μαύρη τρύπα στα έσοδα, έρχονται νέα μέτρα.

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ