Οικονόμου: Δεν παίρνει τις αποφάσεις ο Στουρνάρας

Οικονόμου: Δεν παίρνει τις αποφάσεις ο Στουρνάρας 

 

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ.Μανιτάκη. Τις αποφάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς και όχι ο κ. Στουρνάρας», είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη, στον Real fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Οικονόμου.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Οικονόμου:

-Πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός της Βουλής στη λειτουργία των οργάνων.

-Είμαστε στο παρά πέντε της τελικής εικόνας που θα έχει η προανακριτική. Περιμένουμε το πόρισμα του ΣΔΟΕ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Στο κομμάτι των μαρτύρων σχεδόν έχουμε τελειώσει.

-Τον τόνο της επιτροπή, μπορεί να φαίνεται ότι τον δίνουν κάποια μέλη της επιτροπής, αλλά δεν είναι έτσι, είμαστε 13 μέλη στην Επιτροπή.

-Ως ΔΗΜΑΡ νοιώθουμε ότι πετύχαμε να μπει στη συζήτηση ο ενιαίος φόρος, με αφορολόγητες βάσεις για τα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα και διεύρυνση της φορολογικής βάσης. Η ΔΗΜΑΡ, δεν είπε ποτέ ότι θα σταματήσει ο φόρος στα ακίνητα. Αλλά πρέπει να υπάρξει ένας και ενιαίος φόρος. Είναι  μικρή υποχώρηση της ΔΗΜΑΡ να ισχύσει και το 2013 μέσω της ΔΕΗ ο φόρος.

-Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον κ.Μανιτάκη. Τις αποφάσεις παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς και όχι ο κ. Στουρνάρας. Η αρμοδιότητα για το θέμα είναι στον κ. Μανιτάκη και έτσι θα παραμείνει.

Ακούστε το ηχητικό: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ