Παπαρήγα:Είμαστε στο πλευρό των απολυμένων

Παπαρήγα:Είμαστε στο πλευρό των απολυμένων

 

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εργαζομένων στα τσιμέντα Χαλκίδας είχε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

«Είμαστε και θα είμαστε ενεργητικά στο πλευρό των απολυμένων της ΑΓΕΤ της Χαλκίδας, όχι μόνο γιατί οι άνθρωποι αυτοί έχουν 100% δίκιο, αλλά γιατί δεν θέλουμε με κανένα τρόπο να στηρίξουμε τις δραστηριότητες της πολυεθνικής, που ανήκει η ΑΓΕΤ και η οποία αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κάνει άλλου τύπου επενδύσεις για να βγάλει περισσότερα κέρδη, αδιαφορώντας για τη ζωή των οικογενειών που μένουν χωρίς δουλειά», ανέφερε η Αλέκα Παπαρήγα μετά την συνάντηση και πρόσθεσε: «Εκτιμάμε ότι όλος ο κλάδος, τα σωματεία δηλαδή όλου του κλάδου, πρέπει να στηρίξουν αυτόν τον αγώνα, και οι συναφείς κλάδοι, π.χ. οικοδόμοι και άλλοι».

«Μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα χρειάζονται πάρα πολλά έργα και για λαϊκή κατοικία και για σύγχρονα σπίτια, αλλά και έργα κοινωνικού χαρακτήρα που χρειάζονται τσιμέντο. Το τσιμέντο που υπάρχει στην Ελλάδα μπορεί να υπεραξιοποιηθεί υπέρ του λαού. Φυσικά εφόσον κατέχεται από αυτούς που ενδιαφέρονται για τα κέρδη θα κλείνουν την επιχείρηση, είτε υπάρχει κρίση είτε δεν υπάρχει, όταν ενδιαφέρονται να μπουν σε άλλα παιχνίδια ανταγωνισμού», κατέληξε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ