Ο Σαμαράς στο 1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο

Ο Σαμαράς στο 1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο

 

Το πρώτο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Περίοδο Προγραμματισμού 2014 – 2020, διεξάγεται αύριο, με κεντρικούς ομιλητές τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Γιοχάνες Χαν και τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.

Την έναρξη των εργασιών του Εθνικού Αναπτυξιακού Συνεδρίου θα κηρύξει ο προεδρεύων του Συνεδρίου, υφυπουργός αρμόδιος για το ΕΣΠΑ κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

«Ο σχεδιασμός της συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, αναδεικνύεται στην παρούσα οικονομική συγκυρία σε υψηλή προτεραιότητα όλων, αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Ανάπτυξης στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΣΠΑ, εν όψει του αυριανού 1ου Εθνικού Αναπτυξιακού Συνεδρίου: “Σημαντικό συστατικό στοιχείο των διαδικασιών σχεδιασμού αποτελεί αναμφίβολα η ενεργός συνεργασία του συνόλου των αρμοδίων φορέων χάραξης τομεακής και Περιφερειακής πολιτικής και βέβαια των τοπικών φορέων, των κοινωνικοοικονομικών εταίρων, των ΜΚΟ, της ακαδημαϊκής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών. Οι διαδικασίες σχεδιασμού έχουν ξεκινήσει επίσημα εδώ και ένα χρόνο περίπου, και τα αποτελέσματα του διαλόγου, των διαβουλεύσεων και της συνεργασίας έχουν φτάσει πλέον σε ένα πρώτο ώριμο στάδιο”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ