Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην “ενόχληση” του Μαξίμου

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην “ενόχληση” του Μαξίμου

 

“Αιχμηρή” ήταν η απάντηση της Ιπποκρατους στις διαρροές που κάνουν λόγο για “ενόχληση” του Μεγάρου Μαξίμου, ιδίως σε ότι αφορά την σημερινή συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Η συνάντηση, λένε στο ΠΑΣΟΚ, είχε θέμα την ανεργία και παρεμπιπτόντως συζήτησαν για το “χαράτσι”, χωρίς μάλιστα να καταλήξουν σε κοινή λύση.

Σύμφωνα με το MEGA, στην Ιπποκράτους, επισημαίνουν ότι ο κ. Σαχινίδης έχει επικοινωνήσει με τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και έχουν κανονίσει ραντεβού την επόμενη εβδομάδα, ενώ την είχαν ενημερώσει και τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

“Το ΠΑΣΟΚ θα έχει επαφή με όλους. Όποιος ενοχλείται ας φροντίσει να λειτουργούν οι μηχανισμοί συνεννόησης γρήγορα και αποτελεσματικά”, αναφέρουν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το MEGA  και προσθέτουν:

“Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Το ΠΑΣΟΚ δεν δέχεται εκβιασμούς από κανένα”

Τα πυρά πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν στρέφονται προσωπικά κατά του κ. Σαμαρά αλλά κατά συνεργατών και συμβούλων του.

 

Η ΔΗΜΑΡ, από την άλλη πλευρά εμμένει στη θέση της για το “χαράτσι” και λένε ότι πρέπει να

αντικατασταθεί με έναν εναίο φόρο, κοινωνικά πιο δίκαιο. Αν συνεχιστεί το “χαράτσι”, αναφέρουν, θα έρχεται σε αντίθεση με τη δέσμευση του Φώτη Κουβέλη ότι δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι.

Ο κ. Κουβέλης θα παρουσιάσει στη σύσκεψη συγκεκριμένη πρόταση που έχει επεξεργαστεί με συνεργάτες του  και θα επιδιώξει να βρεθει χρυσή τομή. Στη ΔΗΜΑΡ δεν δέχονται ούτε μειωμένο “χαράτσι”, καθώς όπως επισημαίνουν το τέλος θα πρέπει να υπολογιστεί με νέα δεδομένα.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ