Μαρκογιαννάκης:Ή θα παραιτηθώ ή θα φύγω με φορείο

Μαρκογιαννάκης:Ή θα παραιτηθώ ή θα φύγω με φορείο

 

«Δεν με απασχολεί η κυρία. Θα ήταν περίεργο και υποτιμητικό ένας 25 χρόνια βουλευτής να ασχολείται με μία κυρία η οποία είναι έξι μήνες βουλευτής», δήλωσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, αναφερόμενος στο χθεσινό επεισόδιο με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια των εργασιών της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα «Λαγκάρντ».

Ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής δήλωσε ότι δέχθηκε ύβρεις από την κα Κωνσταντοπούλου και εξήγησε τι συνέβη χθες κατά τη διάρκεια της κατ’ αντιπαράστασης κατάθεσης του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Κωνσταντίνου Μπίκα και του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη.

«Ανέφερα σε όλα τα μέλη της Προανακριτικής ότι συνομίλησα με τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς είθισται να μην στέλνουμε απλά μία ξερή κλήση αλλά να συνεννοούμαστε για την ημέρα της κατάθεσης. Οι συνάδελφοι μου το βρήκαν λογικό αλλά η κα Κωνσταντοπούλου ήταν κάθετη και μου είπε, “και ποιος είσαι εσύ, μας ρώτησε εμάς;”, ενώ κάθε φορά που μου απηύθυνε τον λόγο με φώναζε συνομιλητή του κ. Βενιζέλου με ειρωνικό και υποτιμητικό τρόπο», σημειώσε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης και πρόσθεσε: «αν διαβάσετε τα πρακτικά της Προανακριτικής θα δείτε τις ύβρεις που εκστομίζονται κάθε μέρα εναντίον μου από τη συγκεκριμένη κυρία».

Παράλληλα ανέφερε ότι σκέφτεται να παραιτηθεί καθώς όπως τόνισε «ή θα φύγω από φορείο από κει μέσα ή κάποια στιγμή θα χάσω την ψυχραιμία μου κάτι το οποίο θα ήταν καταστροφικό».

  

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ