“Δεν έδιωξαν τη Χρυσή Αυγή”

“Δεν έδιωξαν τη Χρυσή Αυγή” 

 

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή σχετικά με το τι συνέβη στις 31 Μαρτίου σε χωριό της Θάσου, όπου μέλη του κόμματος διένειμαν τρόφιμα. 

 

Παραθέτουμε την ανακοίνωση: 

“Αφιερώνουμε σε όλα τα παπαγαλάκια των καθεστωτικών ΜΜΕ τις φωτογραφίες που παραθέτουμε από την πετυχημένη δράση μας. Περαστικά τους…

Σε αντίθεση με τα όσα ψευδή αναφέρονται στην ανακοίνωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) και τα αναπαρήγαγαν πολλά καθεστωτικά ΜΜΕ, στις 31 Μαρτίου διεξήχθη στην Ποταμιά Θάσου με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση Ελλήνων ενημερωτική δράση και διανομή τροφίμων από δεκάδες Συναγωνιστές του πυρήνα δράσης. Σε πάνω από 100 οικογένειες διανεμήθηκαν άνω των 50 κιλών φρέσκα ψάρια, καθώς και 150 σακούλες με ζυμαρικά και όσπρια. Η ανταπόκριση των κατοίκων της Ποταμιάς ήταν θερμότατη, δέχθηκαν τους Συναγωνιστές με μεγάλη συγκίνηση και τους έδωσαν κουράγιο να συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι την τελική Νίκη. 

Αντίθετα, με το πέρας της διανομής τροφίμων, μια ολιγομελής ομάδα παρακρατικών, άρχισε να φωνάζει υβριστικά συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, κρατώντας πανό με αντεθνικό περιεχόμενο. Η απάντηση των Συναγωνιστών ήταν άμεση, με όλους  να ψάλλουν δυνατά τον Eθνικό Ύμνο”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ