Σκουρλέτης: Προκαλούν προβληματισμό οι αποφάσεις του ΕΣΡ

Σκουρλέτης: Προκαλούν προβληματισμό οι αποφάσεις του ΕΣΡ 

 

«Πρέπει να προβληματιστεί πολύ κανείς, για το αν αυτή η ανεξάρτητη αρχή κάνει καλά τη δουλειά της», είπε για το ΕΣΡ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Σκουρλέτη:

– Για τα πρόστιμα του ΕΣΡ, στον Real fm: Η σύνθεση του ΕΣΡ, έχει ξεπεράσει τα χρονικά όρια που ορίζει ο νόμος και αυτό είναι προβληματικό από μόνο που. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτές οι αρχές έχουν ορισμένο χρόνο. Άρα κάτι δεν πάει καλά. Δεν συμφωνώ με εξοντωτικά πρόστιμα, ιδιαίτερα σε εκείνες τις φωνές που ασκούν κριτική επί των κρατούντων. Πρέπει να προβληματιστεί πολύ κανείς, για το αν αυτή η ανεξάρτητη αρχή κάνει καλά τη δουλειά της.

-Δεν γίνεται διαπραγμάτευση, η τρόικα ήρθε για να εφαρμόσει το συμφωνημένο πρόγραμμα. Βρισκόμαστε μπροστά σε αυτόματη ενεργοποίηση νέων μέτρων.

-Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και όχι μόνο από την Ελλάδα, για την πολιτική δύναμη που λέει κάτι διαφορετικό, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

-Δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και την Ευρώπη, δεν πιστεύουμε ότι με την εκφώνηση των θέσεων μας θα επίσουμε τους αντιπάλους μας, αλλά δεν θα σειτούμε εμείς από τις θέσεις τους με όσα έχουν κάνει για την Ελλάδα.

Ακούστε το ηχητικό: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ