Παπαθεοδώρου:Διαψεύδει την επέμβαση των ΜΑΤ

Παπαθεοδώρου:Διαψεύδει την επέμβαση των ΜΑΤ

   

Σε διάψευση των πληροφοριών περί επέμβασης των ΜΑΤ σε σχολεία της Ιερισσού και διευκρινίσεις για την κλήση 15χρονης μαθήτριας σε αστυνομικό τμήμα, προέβη νωρίτερα ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο κ. Παπαθεοδώρου επικαλέστηκε προσωπική του ενημέρωση από τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, για να διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα.

«Δείξτε μου φωτογραφίες με μαθητές να κυνηγιούνται μέσα σε σχολείο, με ρίψη χημικών σε σχολεία! Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα το καταδίκαζα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθεοδώρου.

Όσο για τις πληροφορίες περί προσαγωγής μαθήτριας σε αστυνομικό τμήμα, ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν υπήρξε, «εκτός και αν πιστεύετε πως η Εισαγγελία Χαλκιδικής ψεύδεται».

Αυτό που συνέβη, συμπλήρωσε, ήταν η κλήση της 15χρονης μαθήτριας στο αστυνομικό τμήμα, «διότι κάποιος από τους προσαχθέντες δήλωσε πως τη συγκεκριμένη ώρα ( της εμπρηστικής επίθεσης στις Σκουριές) ήταν με τη συγκεκριμένη μαθήτρια – κάτι που επιβεβαιώθηκε».

«Τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, εκτός και αν βρισκόμαστε σε ένα θέατρο παραλόγου, όπου οτιδήποτε κι αν πούμε θα είναι αποδεκτό, διότι η εικόνα είναι πολύ θεμιτή» σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας.

 

Διαβάστε επίσης:

Ιερισσός-“Εγκλωβισμένα τα παιδιά στο σχολείο”

Ακούστε τη μαρτυρία καθηγητή του λυκείου της Ιερισσού

Σκουριές.Μαθήτρια: “Δεν μπορούμε να ανασάνουμε”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ