Οι βουλευτές και το …στιφάδο

Οι βουλευτές και το …στιφάδο

 

Η βουλευτής Καρδίτσας της ΝΔ Ασημίνα Σκόνδρα τραπέζωσε την Τρίτη το βράδυ, περί τους δέκα βουλευτές του κόμματος, φέρνοντας μαζί της και δύο… λαγούς. Οι λαγοί, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», έγιναν από τον ταβερνιάρη ένα ωραίο στιφάδο, που απόλαυσαν οι βουλευτές.

Το τραπέζωμα που έκανε η βουλευτής της ΝΔ είχε και τη σημειολογική σημασία του. Έγινε, εν όψει ανασχηματισμού. Η κ. Σκόνδρα είναι γεωπόνος και προσδοκούσε ότι θα τη θυμόταν ο πρωθυπουργός και θα την έκανε υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης. Έλα όμως που όταν φαγώθηκε και ο δεύτερος λαγός, ήρθε το SMS από το Μαξίμου ότι «ανασχηματισμός δεν γίνεται, τελεία και παύλα» και τους κόπηκε η όρεξη.

Στο τραπέζι βρέθηκε και ο Κ. Μαρκόπουλος ο οποίος δεν είχε προσκληθεί ως ανεξάρτητος βουλευτής που είναι, αλλά σαν να μην έφυγε ποτέ από τη ΝΔ. Παρόντες στο δείπνο με τους δυο λαγούς, ήταν ανάμεσα σε άλλους και ο βουλευτής Αχαΐας  Αθ. Νταβλούρος (έχει προσφάτως αρθεί η βουλευτική του ασυλία), ο Γ. Καλαντζής (μετέχει στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ), ο  Δημ. Τσουμάνης, η Άννα Μάνη, ο Κ. Κοντογεώργος, ο Κ. Κλειτσιώτης και άλλοι.

 

Πηγή: Βηματοδότης 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ