Στέλνουν τον Τατσόπουλο στη Μακρόνησο;

Στέλνουν τον Τατσόπουλο στη Μακρόνησο;

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από τις αναρτήσεις στην σελίδα στο Facebook της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Ρόδο, στις οποίες τα μέλη της ονειρεύονται ούτε λίγο ούτε πολύ να εξορίσουν τους αριστερούς στη Μακρόνησο. Όπως υπογραμμίζεται μάλιστα στις σχετικές αναρτήσεις που προέρχονται από την σελίδα στο Facebook με τίτλο: «Ανοίγουμε την Μακρόνησο», όποιοι δεν εκτελούν τις εντολές, θα εκτελούνται.

 

«Τα γυμνάσια θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση. Στόχος του προγράμματος είναι οι Ανθέλληνες Αριστεροί να κατανοήσουν την φύση του προγράμματος μέσα από την σωματική και ψυχική άσκηση. Αριστερά ”προϊόντα” που δεν θα εκτελούν εντολές…θα εκτελούνται», είναι το σχόλιο που συνοδεύει την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Να σημειωθεί ότι η ίδια σελίδα, η οποία προφανώς αρέσει στην Τοπική Οργάνωση της Ρόδου της Χρυσής Αυγής, προτείνει και την εξορία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τατσόπουλου στην Μακρόνησο για… αναδιαπαιδαγώγηση

Πριν από λίγο, ωστόσο, οι διαχειριστές της σελίδας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Ρόδο με ανάρτησή του υποστηρίζουν ότι «η σελίδα τους δέχθηκε επίθεση από αριστερούς χάκερ με προβοκατόρικους σκοπούς. Ουδεμία σχέση έχουμε με τη δημοσίευση που κάνει λόγο για γυμνάσια σε αριστερούς στην Μακρόνησο».

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η Χρυσή Αυγή για το ντοκιμαντέρ

 

Η αντίδραση του Κασιδιάρη για το ντοκιμαντέρ

 

Στον εισαγγελέα το ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ