Η Χρυσή Αυγή για το ντοκιμαντέρ

Η Χρυσή Αυγή για το ντοκιμαντέρ

 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το ντοκιμαντέρ σχετικά με τη δράση της που προβλήθηκε από το βρετανικό κανάλι Channel 4:

 

«Ένα ακόμη συγκλονιστικό ντοκουμέντο για την παράνομη και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έρχεται στο φως από το έγκριτο βρετανικό Channel-4.

Ο φάκελος ανοίγει λίγους μήνες μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις από τους εβραίους του BBC για τα μαθήματα καράτε σε μέλη μας για να μπορούν να… δέρνουν τον Στρατούλη. Εδώ οι ξένοι δημοσιογράφοι έχουν φτάσει με άκρα μυστικότητα σε καφενείο του Αγίου Παντελεήμονα για να αποκαλύψουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Χρυσή Αυγή.

Οι θαμώνες (ένας εκ των οποίων υποψήφιός μας στις προηγούμενες εκλογές) τους παίρνουν στο ψιλό και σπάνε πλάκα μαζί τους για ώρα, χωρίς να έχουν ενημερωθεί ότι καταγράφονται με κρυφή κάμερα (κακούργημα!). Στις γελοίες ερωτήσεις του τύπου: «η Χρυσή Αυγή σκοτώνει μετανάστες και αριστερούς;», η παρέα από μεσήλικες απαντάει: «μόνο σκοτώνει…; Και βασανίζει και τους κάνει σαπούνια και τους βγάζει τα δόντια για να τα κάνει κομπολόγια και να τα πουλάμε στο Μοναστηράκι κ.ο.κ.».

Όλη αυτή τη γελοιότητα, οι καραγκιόζηδες των ξένων και ελλαδικών ΜΜΕ την παρουσιάζουν και πάλι σαν αποκάλυψη. Με αυτή την άθλια και κωμική πολεμική τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους!»

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η αντίδραση του Κασιδιάρη για το ντοκιμαντέρ 

 

Στον εισαγγελέα το ντοκιμαντέρ για τη Χρυσή Αυγή

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ