«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναστηθεί»

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αναστηθεί»

«Το συνέδριό μας ήταν ένα εθνικό πολιτικό γεγονός.» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφερόμενος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τις διεργασίες του.

«Η επιτυχία του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ήταν μια απάντηση σε όλες τις αμφιθυμίες που είχαν εκφραστεί.» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, Ανατροπή.

Για τα «λάθη» του προγράμματος του ΔΝΤ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Τα λεγόμενα υπολογιστικά λάθη του ΔΝΤ, που όψιμα ανακάλυψαν κάποιοι, είναι λάθη ιδεολογικά. Το πρόγραμμα έχει στοιχεία στήριξης και τιμωρίας»,  ενώ για τη φορολογία δήλωσε πως: «το τέλος στα ακίνητα θα αποδειχθεί ότι ήταν ο πιο ήπιος φόρος σε σχέση με τα μέτρα του Νοεμβρίου του 2012 που είναι ύψους 14,5 δις.»

«Το ΠΑΣΟΚ θα προχωρήσει προς την κατεύθυνση της μεγάλης κεντροαριστεράς.» ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε:  «Στη συγκρότηση της μεγάλης κεντροαριστεράς και την κοινή κάθοδο στις εκλογές όλα είναι ανοιχτά. Η συζήτηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι όρος αναγκαίος αλλά όχι επαρκής για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς.»

Για τη συνεργασία του με τον Αντώνη Σαμαρά, στην κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένος από μια έντιμη πολιτική σχέση με τον κ. Σαμαρά και με το ότι ο κ. Σαμαράς προσχώρησε σε μια λογική που πριν δεν δεχόταν»

Δείτε το πρώτο απόσπασμα από τη συνέντευξη:

 

Δείτε το δεύτερο απόσπασμα απο τη συνέντευξη:

 

ΠΗΓΗ:MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ