Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στις Βρυξέλλες

 Η απάντηση της ΔΗΜΑΡ στις Βρυξέλλες 

Πιστοποιητικά ευθύνης δεν περιμένει να λάβει από τον οποίοδήποτε κοινοτικό αξιωματούχο, τονίζει ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, αντιδρώντας στις δηλώσεις  κοινοτικού αξιωματούχου, ο οποίος σε ενημέρωση που έκανε, είπε ότι γνωρίζει πως ένα μικρό κόμμα του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ελλάδα διαφωνεί με αυτή τη ρύθμιση δεν μπορεί να υπάρξει μείωση του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα χωρίς να μειωθεί το ποσοστό το οποίο απασχολεί.

“Αν αντιδράς σε όλες τις απολύσεις σε ένα τόσο υπέρογκο δημόσιο τομέα και αντιτίθεσαι σε οποιαδήποτε υποχρεωτική αποχώρηση τότε δρας ανεύθυνα”, φέρεται να είπε ο αξιωματούχος στις Βρυξέλλες.

“Αντιθέτως το πρόγραμμα της κινητότητας στο δημόσιο θα προχωρήσει όπως έχει συμφωνηθεί και γενικότερα η αναβάθμιση και αναδιάρθρωση του δημοσίου τομεα θα γίνει. συμφωνα με το μνημόνιο και τη διοικητική μεταρύθμιση”, επισημαίνει, σύμφωνα με το MEGA ο κ. Χατζησωκράτης.

“Αυτό δεν αποτελεί προγραμματικό στόχο της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης. Οι απολύσεις δεν είναι στόχος το αντίθετο μάλιστα”, αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΜΕGA, ενόψει της άφιξης της τρόικας, ο Φώτης Κουβέλης θα κάνει αύριο δηλώσεις στις οποίες θα τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο να ληφθούν νέα μέτρα. Αντίθετα, θα πει, η κυβέρνηση θα πρέπει να εστιάσει στην αντιμετώπιση της ανεργίας και της φοροδιαφυγής και στην στήριξης των αδύναμων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ