ΒΙΝΤΕΟ-Νέα επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε και στη δευτερολογία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αν είχε ενοχληθεί, θα έπρεπε να απαντήσει στα δημοσιεύματα χωρίς καθυστέρηση, είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ε. Βενιζέλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «όταν εσείς συκοφαντείτε πολιτικούς σας αντιπάλους, χωρίς αποδείξεις, είναι καλά; Τι είναι αυτό που κάνει κάποιον ριζοσπάστη να δικαιούται να λέει ότι θέλει για όποιον θέλει; Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται».

Οι βολές του Ε. Βενιζέλου δεν σταμάτησαν εκεί αλλά συνεχίστηκαν με σφοδρότητα, τονίζοντας ότι έχει την «αλαζονεία νεόπλουτου που του έτυχε εκλογικό λαχείο αλλά ξόδεψε τα λεφτά γρήγορα».

«Εμείς είμαστε τρεις συνιστώσες της συνισταμένης της πολιτικής ευθύνης. Εσείς είστε η συνιστώσα της πολιτικής ανευθυνότητας», του αντέτεινε, σε απάντηση του στον χαρακτηρισμό του κ. Τσίπρα προς το ΠΑΣΟΚ, ότι είναι συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας και συμπλήρωσε ότι «ετοιμάζεται να κάνει συνέταιρο τους Ανεξάρτητους Έλληνες και συγχρόνως δεν παίρνει καθαρή θέση κατά της Χ.Α., αφού η ρητορική του είναι επαμφοτερίζουσα –όπως είπε- γύρω από τα φαινόμενα βίας».

«Τι θέλετε κ.Τσίπρα; Πώς θέλετε να πάνε τα πράγματα; Θέλετε να πάμε καλά; Να πετύχουμε; Να σωθούμε; Να βελτιωθεί κατάσταση κοινωνίας; Να αποκαταστήσουμε εισοδήματα και αδικίες; Θέλετ να παλέψουμε μαζί για αυτό ή θέλετε αδιέξοδο και καταστροφή και επενδύετε πολιτικά σε αυτό που υφίσταται ο ελληνικός λαός και θέλετε να αντλήσετε μικροκομματικά οφέλη;», ρώτησε σε έντονο ύφος ο κ.Βενιζέλος. 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ