Στον Καναδά ο Αβραμόπουλος

Επίσημη επίσκεψη στον Καναδά θα πραγματοποιήσει από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου έως την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 ετών από την εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων Ελλάδος-Καναδά.

Το πρόγραμμα του υπουργού ξεκινάει από το Μόντρεαλ με επίσκεψη στο Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκολας Παγώνη.

Την Τετάρτη, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο του Μόντρεαλ Τζέραλντ Τρέμπλεϊ. Ακολούθως θα απευθύνει χαιρετισμό σε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Royal Bank of Canada και στο οποίο θα συμμετέχει και το Invest in Greece.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί στην Οτάβα όπου θα επισκεφθεί και θα παραστεί στις εργασίες του Καναδικού Κοινοβουλίου και θα παρακαθίσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Καναδικής Γερουσίας Νόελ Κινσελα. Την ίδια ημέρα ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον ελληνοκυπριακής καταγωγής υπουργό Θησαυροφυλακίου Τόνι Κλέμεντ.   

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ